METAL PRODUCTION s.r.l. – FIRMA CERTIFICATA ISO 9001-certificat nr.568C

 

Societatea noastră lucrează în sectorul mecanicii începând din anul 2000. Am ajuns, in cei peste 15 ani de activitate, sa ne bazam pe o solida experiența tehnica găsind mereu un echilibru intre calitate si eficienta aplicata la toate serviciile pe care le oferim.

Suntem o firma‚ privata‚ compusa‚ din 35 de salariați cu calificări de strungar, frezor, găuritor si operator mașini cu comanda numerica (CNC), si o persoană care se ocupa de controlul tehnic. Spațiul de lucru unde sunt instalate mașinile de prelucrare este de aproximativ 1.200 metri pătrați.

Experiența acumulata si profesionalismul personalului de care dispunem, alături de calitatea dotării tehnice ne încurajează sa căutam proiecte noi si complexe.

Capacitatea de producție depinde de dimensiunile si de complexitatea pieselor de executat. Executam piese, după desene tehnice, pentru industriile:

  • FarmaceuticaDesen tehnic - piesă
  • Alimentara
  • Chimica
  • Mecanica

 

Servim industriile romanești si străine cu repere mecanice prelucrate si tratate de peste un deceniu si in acest timp ne-am consolidat poziția pe piață. Beneficiarii pieselor prelucrate de către compania noastră sunt destinate exportului cu precădere in ITALIA, SPANIA, GERMANIA dar si ROMANIA.

Putem executa repere mecanice, in special unicate, dar si serii mai mari, cu materialul nostru sau al clientului, prin procedee de strunjire, așchiere, frezare, rectificare, găurire, precum si repere sudate din metale feroase si neferoase.